duminică, 8 august 2010

back from honeymoon....:X:X

Hello!
Ne-am intors din luna de miere!
In timp ce tastez imi admir degetele bronzate!
Trebuie sa va marturisesc ca sunt foarte mandra de bronzul meu, nu doar pentru faptul ca abia anul asta m-am bronzat complet..
(adica aproape complet caci nu am avut curajul sa fac topless)
ci si pentru faptul ca este bronzul din LUNA DE MIERE/adica saptamana de miere...

Nisipurile de Aur este cea mai faimoasa statiune din Bulgaria si cea mai mare din nordul Marii Negre. Cand am ajuns acolo am inteles de ce. Zona este recunoscuta datorita nisipurilor, care sunt cele mai curate de pe litoralul Marii Negre.Pur si simplu privelistea iti taie respiratia.

LEGENDA LOCULUI...
Numele statiunii provine dintr-o veche legenda a locului care spune ca in urma cu foarte multi ani, niste pirati au ingropat o mare comoara pe faleza Marii Negre la nord de orasul Varna, iar natura s-a razbunat pe pirati transformand aurul intr-un nisip splendid.

Cele 12 ore pe drum si-au meritat efortul. In microbus nu am dormit deloc, de emotii cred, dar in autocar nu m-am trezit decat la vama, am facut cateva poze, apoi am adormit la loc, evident in bratele sotului meu.
Am plecat vineri pe 30 iulie ora 00:00 cu un microbus spre Bucuresti pentru ca de acolo porneam spre bulgari. Cu bagajele in spate mai mult fugind, ne-am bagat in autocar si pe la 13 si ceva am
ajuns unde eram cazati la hotel Viva Club.


Day 1 :sambata***Dupa cina,ne-am plimbat prin curtea hotelului, iar in jur de ora 21 am coborat in clubul hotelului la karaoke. Evident am cantat si eu, melodia "just dance"[lady gaga].

Day 2 :duminica
***Dupa micul-dejun, ne-am intins burtile la soare pe sezlonguri, am inotat putin, am jucat ceva tenis de masa. Seara ne-a prins pe malul marii. Si........... nu, nu am facut dragoste pe malul marii, nu de alta dar eram prea furati de peisaj...

Day 3 :luni***Am inchiriat 2 sezlonguri la malul marii cu 20 leva/zi si am dat fuga in apa. Am plecat la hotel la un moment dat sa luam pranzul, iar cand ne-am intors baietii de acolo ne-au condus la locurile noastre. Am ramas placut surprinsi de gest!.....
Day 4 :marti
***Ziua la piscina hotelului, seara ne-am dat intr-un carusel foooaaaaarte inalt pe malul marii, ne-am pozat cu
un sarpe pe umeri, ne-am balacit un pic in mare..

Day 5 :miercuri
***Ziua la piscina hotelului, seara plimbare prin centrul statiunii.
Day 6 :joi
***Suveniruri celor dragi de acasa
Day 7 :vineri
***Am cautat hotelul de unde trebuia sa ne imbarcam pentru intoarcerea in Romania.
Last day of vacation: sambata***Am facut bagajele, am predat cheia si ne-am intors acasa.

Niciun comentariu: