joi, 22 iulie 2010

just call me Ms. B.

Abia astazi, de ziua mea, am gasit si eu ceva vreme sa va mai scriu cate ceva...
Probabil sunteti foarte curiosi sa aflati cum a iesit nunta....
* eh! daca ar fi dupa mine, verdictul ar fi EXTRA-SUPER-EXCEPTIONAL-DE-DEOSEBITA!!!!!
dar cum mireasa cu eforturi mari poate fi obiectiva, cel mai indicat ar fi sa-i intrebati pe nuntasi. Sau puteti voi sa deduceti din pozele atasate pe profilul facebook al subsemnatei pe care il puteti vizualiza dand un click aici.

Toata lumea ne-a intrebat cum am iesit cu banii. Desigur, dupa ce ne-au certat unii ca nu i-am invitat si pe ei la nunta, dar astea sunt deja detalii irelevante.
Desi partea cu banetul este confidentiala, nu pot decat sa va spun ca am iesit mult peste cat ne asteptam. Poate am fost noi prea pesimisti..

Aseara am primit dvd-urile cu filmuletele si unul cu poze. Cel mai mult m-a deranjat ca dragul nostru fotograf in loc sa ma filmeze cand dansam valsul miresei, el facea poze, pierzand astfel partea cea mai interesanta la care ne-am chinuit atat sa exersam... M-am linistit doar la gandul ca macar acea parte din vals care lipseste de pe movie a ramas in amintirea tuturor celor care ne-au privit dansand...


Inca nu am terminat de asezat toate lucrurile personale in camera noastra personala...O sa ziceti:"Dar cate lucruri poate avea fiinta asta??!!"
Dar nu este asa...sunt lucruri la care inca nu le-am gasit locul si sper ca saptamana asta sa reusesc.[:D]

2 comentarii:

Anonim spunea...

da, intradevar, doamna B., un vals absolut minunat..se poate spune dupa raurile de lacrimi pe care le-am varsat! :))
aveti grija de voi!

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!