luni, 1 februarie 2010

mai nou..........chicken pox! uff.....

De luni seara am varsat de vant. Toata lumea stie ca asta e una din bolile copilariei, dar nu si organismul meu.
Da!
Am varsat de vant la 20 de ani. De fapt, daca ma gandesc mai bine am 20 de ani si jumate si 10 zile.
Am aproape o saptamana de cand nu am iesit deloc afara(cica asa se procedeaza in astefel de cazuri). Ok, total de accord, dar sa ne gandim putin. Cum varsatul de vant este o boala a copilarie, se manifesta undeva pana in jurul varstei de 10 ani, nu?! Si atunci cum naiba sa faci o persoana care are dublul varstei asteia sa stea in casa 2 saptamani??
Hai ca in prima zi eram ametita, slabita si ma dureau pana si ochii din cap.A doua zi am dormit non-stop. In a treia zi deja a inceput sa iasa soarele afara . De atunci simt ca nu mai am stare in casa. Sa nu pot iesi nici macar sa-mi vad pisicile, cainii..e o senzatie de nedescris! Uof!poate fac prea mare caz din asta, dar trebuie sa recunoastem ca este o situatie foarte deosebita.
Si stii ce mai e culmea? Am senzatia ca in perioada asta in care nu pot eu iesi afara din casa, toti se ingramadesc care mai de care sa ma invite in oras:”Ah…da!Dar tu nu poti iesi din casa pentru ca ai varsat de vant!”
Banuiesc ca majoritatea dintre voi au avut chicken pox si mai banuiesc de asemenea ca mai stiti si cum arata. Ei, daca nu sau chiar daca da, va zic eu: sunt niste bubite (a se citi ‘bubitse’) mici, mici care apar peste tot pe corp. Dar cand spun peste tot I really mean it!!
Zilele astea, cu prilejul asta(daca se poate numi asa) mi-am cotrobait prin toate cutiutele din dulap. Apropo, stiati ca mai nou colectionez clamite, agrafe si tot felul de chestii de pus in par?Mdeah…nici eu nu stiam pana cand nu am vazut cu proprii mei ochi cate am strans pana acum!
U never know!...
Bineinteles ca voi continua constiincios sa contribui la marirea colectiei!
Si ca sa nu las partea cea mai interesanta la sfarsit
….sunt in SESIUNE!!
Da!
Am dat deja 3 examene si mai am 3 saptamana asta: pe 3,4 si pe 6 februarie.
Wish me luck!

2 comentarii:

Anonim spunea...

femeie, din colectia aia, jumatate sunt ale mele. Asa ca nu te umfla prea mult in pene.
Ai grija de tine Pisi :*
si bafta la examene ;;)

Tlaloc spunea...

Lasa ca o sa treaca, multa sanatate si bafta la examene!
o seara placuta!