vineri, 22 ianuarie 2010

c'mon to play....


Se spune ca doi oameni care sunt jumatatea unul altuia se inteleg din priviri, au aceleasi ganduri, sentimente, dorinte .....se completeaza reciproc! Se mai spune de altfel, ca "cine se aseamana se aduna" sau "polii opusi se atrag", dar sincera sa fiu in cele mai multe cazuri pe care le cunosc doar prima varianta se aplica, ce de-a doua ramane de vazut. In ce sens?adica ceva care este opus caracterului tau sau felului tau de a fi gasesti la cealalta persoana, dar nu stiu cat de mult o sa-ti placa atunci cand tie iti place curatenia si lui ii place sa-si intinda hainele peste tot, vine cu mancare in pat s.a.m.d.
Se mai spune de asemenea ca sunt 4 reguli pentru ca lucrurile sa mearga cat de cat pe roate:
1. Comunicare – discutaţi orice problemă minoră care vă deranjează. Discutaţi, nu să vă certaţi. Mare atenţie la tonalitate!
2. Încredere – Te interesează ce se întâmplă cu persoana iubita? Foarte bine, dar nu deveni stresant si paranoic. Ce este mult, strică. Prea multă gelozie strică relaţia.
3. Răbdare – este foarte importantă, mai ales la începutul relaţiei, căsniciei. Trebuie să vă obişnuiţi unul cu celălalt.
4. Respect – sunteţi la începutul unui drum care doriţi să îl urmăriţi împreună. Acesta nu înseamnă, că va trebui să renunţaţi la obiceiurile, hobby-urile voastre de până acum. Respectaţi individualitatea celuilalt şi nu pomeniţi de discuţii sau certuri sau orice problemă, greşeală din trecut.

Un comentariu:

Tlaloc spunea...

Sunt foarte convins ca intr-o relatie comunicarea este cea mai importanta, trebuie sa se cunoasca sentimentele, la ambii parteneri, trebuie sa stie atunci cand un anumit lucru le provoaca suferinta, astfel ca el sau ea sa nu o mai faca si mult respect, respect ca om, respect ca si partener ca si iubit, foarte frumoasa postare.