duminică, 12 iulie 2009

File din jurnalul lui Mitsi a mea...


Astazi stateam ca de obicei linistita pe iarba, eram preocupata cu facutul siestei, cand deodata o vad pe stapana mea cum se indrepta lent spre leagan(am amintiri neplacute despre acest loc;prefer sa nu mai aduc vorba), avand ceva dubios asupra ei.
Tinea in mana o bucata din ceva glazurat cu ciocolata si un miez atat de rece si totusi atat de delicios.
Am observat ca isi folosea limba in acelasi fel in care mananc eu de obicei, doar ca ea se mai si lingea pe degetele....Stiam ca la asta se folosesc servetelele.Hm!...
Evident, m-a deranjat faptul ca nu m-a chemat sa fiu prezenta la inaugurarea acelei forme comestibile incredibil de apetisanta, mai ca as da 3 cubulete de carne-in-sos la schimb. La numeroasele mele insistente manifestate prin miunaturi si gudureli, blonda se hotaraste sa-mi faca cunostinta intr-un final cu ceea ce tinea in mana. Evident ca i-am lasat si ei ceva, deh...ca nu sunt egoista(sau vicleana!)asa de felul meu!
A fost o experienta absolut inovatoare si nici acum nu am cuvinte(si nici timp) sa o mai descriu, nu am mai degustat asemenea delicatesa in viata mea de neam pisicesc! Am aflat in cele din urma ca oamenii numesc aceasta specialitate culinara INGHETATA!

Un comentariu:

Blogger spunea...

haioasa treaba qu pis :)
daca iubesti pisicile, nu pot sa nu iti recomand:
http://numaipisici.blogspot.com si http://cateverywhere.blogspot.com/