miercuri, 13 mai 2009

StIu CiNe EsTi!!! SuNt Cu OcHiI Pe TiNe.

Pun pariu ca sigur ati auzit/vazut ad-ul nou de la Romtelecom, indiferent ca erati ocupati cu mancat, citit, baut,calcat rufe, spalat vasele, rupt ciorapi,intins rufe, baut cafea, varsat suc de portocale pe covor, fluturat telcomanda, facut dus, mancat alone, seminte, arahide, stafide, smochine sau mai stiu eu ce altceva…
Da aia cu tipul ala care e o tentative de psihopat ca altfel nu’j cum sa-i spun. Banuiesc ca a urmarit mult prea mult filme americane sau si mai multe sterile protv de la ora 5 adica 17, ma rog intelegeti voi.
Insa cel mai mult imi place mimica lui cand vede ca persoanele de la celalalt capat al firului nu se comporta sub nicio forma asa cum s-ar fi asteptat el. Sau cel putin nu ca si cum ar fi sunate de un tip dus cu pluta muuult.
Eu nu’j ce-o fi fost in capul astora de la Romtelecom, insa cert este ca si-au dat frau liber imaginatiei si ma simt obligate sa recunosc ca au intr-adevar un talent deosebit mai ales cand incearca sa-si exprime bucuria ca ne dau atatea minute (a se citi ca ne prostesc pe fatsa si ne umfla la bani).
Mai am insa o pasarica print-un colt de creieras: apoi daca toti abonatii de la Romtelecom sunt la fel cu cel din reclama.....

4 comentarii:

Unknown spunea...

am ras prima oara cand am vazut spotul ala:))

flowryn ;) spunea...

am gasit reclama cu batrinica de la romtelecom =)) http://www.youtube.com/watch?v=rk-PapDgxtY&feature=related
vizionare placuta :))

flowryn spunea...

StIu CiNe EsTi!!!
SuNt Cu OcHiI Pe TiNe.

http://www.youtube.com/watch?v=4N_KIwGvbLM
:*:*:*:*:*

ZuZyK spunea...

Intr-un fel pare a fi "haioasa" reclama.. dar nu-i vad sensul.. Nu se potriveste deloc cu serviciul oferit.. Stupid !