luni, 26 ianuarie 2009

Autosugestia

ehe!...
A trecut cv vreme de cand nu am mai impartasit cv...Indraznesc sa ma intreb de ce, desi constiinta-mi strica din rasputeri in lautru-mi raspunsul. Am momente cateodata cand stau si ma analizez..(de altfel cred ca cu totii facem asta uneori) si am constatat ca am un mare defect. Cel putin astfel de proportii are pentru mine. Am realizat ca ma atasez prea repede de cine nu trebuie si ma atasez greu de cineva de care ar trebui sa fac asta si care chiar merita. Si nu pot spune, ca de obicei ca sa ma impac singurica ca e un lucru aparent, ca mi se pare mie din cine stie ce motive....
NU! Mi-am dat seama de chestia asta de ceva vreme, dar am preferat sa mai aman. Acum o parte din mine analizeaza situatia in felul urmator:"asta este discriminare intr-o oarecare masura fata de ceilalti..nu ar trebui sa fac ceva?sa iau masuri????cand???? " dar nimic nu ma conduce la ceva concret, la raspunsul pe care l-as dori.
Se stie ca pana nu faci lucrul personal, nu obtii tocmai ce urmaresti asa ca voi actiona in consecinta.
Am sa ma gandesc de 2 ori inainte sa ma pronunt, sa acord clauza situatiei cu cele mai multe avantaje........(aici sunt cam subiectiva, dar...... ce naiba!) si in felul acesta sa pot scapa de problema .
Ia sa vedem: cuvantul "OPTIMISM" imi spune ceva?!:-?

Niciun comentariu: